potencija

V-AKTIV SPRAY (sprej za potenciju)
Hot product, 50ml

v-aktiv-spray

preparati-za-potenciju

Sastav V-Aktiv sprej

Jedna bočica V-AKTIV spreja sadrži sledeće sastojke:

  • Pimpinella anisum (4mg)
  • Ocimum basilicum (3mg)
  • Cinnamomum zeylanicum (3mg)
  • Zingiber officinalis (5mg)
  • Capiscum frutescens (5mg)
  • Caryophyllus aromaticus (10mg)
  • i ostale pomoćne supstance do zapremine od 50ml.

Dejstvo V-Aktiv kreme za potenciju

V-AKTIV sprej za potenciju sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP)-specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziološko dejstvo ovog izvanrednog preparata nastaje tako što se usled seksualne stimulacije iz corpus cavernusuma penisa oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklični GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusuma penisa, povećavajući na taj način dotok krvi u abdomenalni deo tela i na taj način ispoljava svoje dejstvo. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo V-AKTIV spreja.

Indikacije

Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost)

Doziranje i način upotrebe

Preporučena primena V-AKTIV spreja je 1-2 puta dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se ne preporučuje kontinuirana upotreba V-AKTIV  spreja duže od tri meseca.V-AKTIV sprej za potenciju je namenjen za lokalnu primenu. Na glavić i telo penisa naprskati sprej 15-ak minuta pre seksualne aktivnosti tj. odnosa.

Neželjena dejstva

V-AKTIV sprej za potenciju je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

Način čuvanja

Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Rok upotrebe

Označen na originalnom pakovanju.

Pakovanje

Zapremina jedne tube je 50ml.

Povratak na naslovnu stranu

© 2011 Potencija.org sva prava zadržana.