potencija

RHINO CREME (krema za produženje odnosa)

Hot product, 30ml

rhino-creme

preparati-za-potenciju

RHINO CREME krema - sastav

Jedna tuba RHINO kreme sadrži sledeće sastojke:

  • Lidocaine chloride 9,6%
  • Isopropyl myristate
  • Stearic acid
  • Hypericum perforatum
  • Humuli lupuli
  • Pivski kvasac

 i druge pomoćne supstance do zapremine od 30ml.

Dejstvo RHINO CREME kreme

RHINO krema za produženje odnosa sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla (prirodni lidocaine chloride, isopropyl myristate, stearic acid), koje vremenom deluju umirujuće na nervne završetke penisa i na taj način sprečavaju prevremenu ejakulaciju (svršavanje). Hypericum perforatum deluje kao selektivni inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina, koji kao sporedan efekat ima teže dostizanje seksualnog vrhunca i odlaganje ejakulacije tj. svršavanja. Humuli lupuli deluje umirujuće na nerve u penisu i na taj način stisava polnu nadraženost. Pivski kvasac sadrži kompleks vitamina B koji igraju značajnu ulogu u ishrani nervnih završetaka penisa.

Indikacije

Prevremena ejakulacija tj. svršavanje i nemogućnost da se zadovolji partnerka.

RHINO CREME upotreba i doziranje

Preporučena primena RHINO kreme je 1-2 puta dnevno 20 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se ne preporučuje kontinuirana upotreba RHINO kreme više od tri meseca.

RHINO krema za produženje odnosa je namenjena za lokalnu primenu. Na vrh prsta naneti kremu na glavić i telo penisa i nežno umasirati 20 minuta pre seksualne aktivnosti tj. odnosa. Dozvoljena upotreba svih vrsta kondoma.

Neželjena dejstva

RHINO krema je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

Način čuvanja

Zatvorenu tubu čuvati na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Rok upotrebe

Označen na originalnom pakovanju.

Pakovanje

Zapremina jedne tube je 30ml.

 

Povratak na naslovnu stranu

© 2011 Potencija.org sva prava zadržana.