potenciuja


DOSTAVA

POSTOJE CETIRI NACINA PORUCIVANJA :

  1. Online putem našeg sajta www.potencija.org (ovo je standardan način poručivanja. Na nasoj web stranici postoji link PORUDZBINA, preko koga možete da poručite bilo koji nas proizvod. Obavezno popunite sva obavezna polja.)
  2. Putem telefona +381 63 7874 523 (ovo je najlakši način poručivanja. Jednostavno nas pozovite i poručite proizvode po želji.)
  3. Putem nase e-mail adrese : erekcija@live.com ( jednostavno pošaljite na naš mail proizvod koji želite i obavezno upišite IME, PREZIME, ADRESU, GRAD, DRZAVU I BROJ MOBILNOG TELEFONA)
  4. Putem SMS poruke +381 63 7874 523 (ovo je poručivanje slično putem  maila).

NACIN PLACANJA I ISPORUKE :

Sve naše proizvode dostavljamo na teritoriji Beograda u roku od 1-2 h od primanja porudžbine (plaćanje se vrši lično prilikom preuzimanja posiljke od strane našeg  kurira. Dostava na teritoriji Beograda je potpuno besplatna).

Sve naše proizvode na teritoriji Srbije dostavljamo putem kurirske sluzbe ‘’AKS’’ u roku od 24-48 h od primanja porudžbine (plaćanje se vrši lično prilikom preuzimanja pošiljke od kurira iz kurirske sluzbe ‘’AKS’’. Troškovi  dostave na teritoriji cele Srbije su 270 dinara).

Ukoliko zbog diskrecije ne želite da vam paket dodje  na kućnu adresu, prilikom poručivanja  umesto adrese upisite POST RESTANT, a za poštanski broj stavite broj vaše lokalne pošte. Za 1-2 radna dana ćete jednostavno moći da odete u tu poštu i da podignete  paket na vaše ime.

NACIN PLACANJA I ISPORUKE (ZA ZEMLJE U REGIONU) :

Takodje, postoji mogućnost dostave naših proizvoda u zemljama regiona (HRVATSKA, MAKEDONIJA, BOSNA I HERCEGOVANA, CRNA GORA I SLOVENIJA). Naše proizvode u zemljama regiona dostavljamo putem kurirske sluzbe ‘’POST EXPORT’’ u roku od 3-5 radnih dana od primanja porudžbine (plaćanje se vrši preko WESTERN UNION-a. Cim evidentiramo Vasu uplatu, saljemo paket na adresu). Troškovi  dostave za zemlje u regionu su 2-4 eura,u zavisnosti od zemlje).

Vašu porudžbinu pakujemo u "NEUTRALNO" pakovanje sa logom kurirske službe, što Vam obezbedjuje apsolutnu DISKRECIJU.

Nazad

preparati-za-potenciju
© 2011 Potencija.org sva prava zadržana.
potencija