potencija

MAXI PENIS (krema za povecanje penisa), Concorde, 50ml

maxi-penis

preparati-za-potenciju

Sastav MAXI PENIS kreme

Jedna tuba MAXI PENIS kreme sadrži sledeće sastojke:

  • Boswellia Serrata (4mg)
  • Tanacetum parthenium (4mg)
  • Petroselinum hortensis (6mg)
  • Capiscum frutescens (5mg)
  • Zingiber officinalis (6mg)
  • i ostale pomoćne supstance do zapremine do 50ml.

Dejstvo MAXI PENIS kreme za povecanje penisa

MAXI PENIS krema za povecanje penisa sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP)-specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziološko dejstvo ovog jedinstvenog preparata nastaje tako što se iz corpus cavernusuma penisa oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklični GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusuma penisa, povećavajući na taj način dotok krvi u penis i na taj način ispoljava svoje dejstvo na potpuno prirodan način. Prema tome, seksualna stimulacija kod preparata za povećanje penisa nije uslov za farmakološko dejstvo. Takođe treba znati da MAXI PENIS krema za povecanje penisa ne dovodi samo do povećanja dužine,već i debljine penisa.

Indikacije

Nedovoljna veličina (dužina/debljina) penisa i nemogućnost da se zadovolji partnerka. Potreba za povećanjem penisa opravdana je isključivo u sledećim slučajevima:

  • kada muškarac ima jak kompleks inferiornosti zbog veličine svog penisa (pa bi povećanje penisa moglo biti rešenje) ili
  • kada muškarac želi povećati dužinu/debljinu penisa radi zadovoljenja svoje partnerke.

Kako se koristi MAXI PENIS krema za povecanje penisa?

MAXI PENIS krema za povecanje penisa se koristi 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se preporučuje svakodnevna upotreba MAXI PENIS kreme tokom tri meseca, kako bi preparat ispoljio svoj maksimalni efekat.

Način primene

MAXI PENIS krema za povecanje penisa je namenjena isključivo za spoljašnju upotrebu. Na telo penisa naneti kremu i nežno masirati 1-2 minuta.

Neželjena dejstva

MAXI PENIS krema za povecanje penisa je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

Način čuvanja

Zatvorenu tubu čuvati na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Rok upotrebe

Označen na originalnom pakovanju.

Pakovanje

Zapremina jedne tube je 50ml.

Povratak na naslovnu stranu

© 2011 Potencija.org sva prava zadržana.