potencija

MAGIC PHEROMONES WOMAN (osveživac prostora sa feromonima za žene)

Hot product, 100ml

feromoni-parfem

preparati-za-potenciju

MAGIC PHEROMONES MAN osveživač- sastav

Jedna bocica MAGIC PHEROMONES WOMAN sprej sadrži :

  • kombinaciju 3 najjača ženska feromona

i druge pomoćne materije,sve do zapremine od 100ml.

Kako deluje parfem sa feromonima?

MAGIC PHERMONES WOMAN sadrži kombinaciju 3 vrlo jaka ženska feromona. Feromoni su zapravo supstance koje svaki organizam prirodno izlučuje preko kože. Feromoni nemaju miris, pa su svesno neprepoznatljivi ljudskom nosu, ali ih ljudi299 zato prepoznaju podsvesno. Ljudi detekuju feromone kroz u velikoj meri odumrlog organa u korenu nosa vomeronasalnom organu (VNO). To je neka vrsta čula i funkcija mu je da prepozna feromone. Nakon toga feromoni šalju hemijsku poruku u deo mozga koji se zove hipotalamus (centar mozga zadužen za emocije). Opsežnim ispitivanjima ustanovljeno je da feromoni podstiču podsvesnu biološku seksualnu reakciju kod suprotnog pola.

Indikacije

Smanjena emotivna i seksualna privlačnost prema suprotnom polu i manjak samopouzdanja.

Feromoni parfem doziranje i primena

Preporucena upotreba MAGIC PHERMONES WOMAN spreja je 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj upotreba u toku jednog dana je 2-3 puta. Takodje se preporucuje kontinuirana upotreba MAGIC PHERMONES WOMAN spreja najmanje tri meseca 

MAGIC PHERMONES WOMAN sprej je namenjen za lokalnu primenu. S obzirom da je svesno neprepoznatljiv ljudskom nosu, moze se koristiti u kombinaciji (istovremeno) sa ostalim osvezivacima vazduha.

Neželjena dejstva

MAGIC PHEROMONES WOMAN sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Nezeljena dejstva ili nuspojave nisu do sada uoceni ili ne postoje.

Način čuvanja

Zatvorenu bocicu cuvati na tamnom i suvom mestu,na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

Pakovanje

Zapremina jedne bocice je 100ml.

Povratak na naslovnu stranu

© 2011 Potencija.org sva prava zadržana.