potencija

DOOZ 14000  (sprej za produženje odnosa)

Reman's, 40ml

stud

preparati-za-potenciju

NAZIV PROIZVODA: DOOZ 14000 – sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produzenje seksualnog odnosa

DEJSTVO

DOOZ 14000 sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla (Vitamin E) u kombinaciji sa lokalnim anestetikom (Lidocaine chloride) koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ). Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

INDIKACIJE

Prevremena ejakulacija i nemogućnost da se zadovolji partnerka.

UPOTREBA/DOZIRANJE

DOOZ 14000 sprej iskljucivo spolja naprskati i blago utrljati na polni organ 5 minuta pre seksualnog odnosa. DOOZ 14000 sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma.
Dozvoljena je upotreba DOOZ 14000 spreja tokom ORALNOG SEKSA.

NEŽELJENA DEJSTVA

DOOZ 14000 sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uocene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA

Zatvorenu bocicu cuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE

Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE

Zapremina jedne bočice je 40ml.

 

Povratak na naslovnu stranu

© 2011 Potencija.org sva prava zadržana.